Υπηρεσίες

Ο χώρος μας προσφέρεται ιδιαίτερα για γαμήλιες δεξιώσεις, αλλά και κάθε άλλο είδος δεξίωσης ή συνεστίασης. Ο γάμος σας, η βάφτιση σας, ένα επαγγελματικό γεύμα ή μια κοσμική δεξίωση γίνεται ένα αξέχαστο γεγονός με τη σφραγίδα της επιτυχίας που σας εξασφαλίζει το έμπειρο προσωπικό, αλλά και το παραδεισένιο περιβάλλον μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας και, αναλόγως με την περίσταση, σας συμβουλεύει για κάθε λεπτομέρεια της προετοιμασίας μιας επιτυχημένης δεξίωσης γάμου, βάφτισης η επαγγελματικής συνεστίασης.

Υπηρεσίες

Συνθέτουμε μαζί σας το κατάλληλο μενού δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών, στην επαγγελματική παρουσίαση των πιάτων και φυσικά στη γεύση.

Συνεργαζόμαστε με τον DJ ή την ορχήστρα που θα μας υποδείξετε για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή μουσική επένδυση της βραδιάς.

Αναλόγως με την περίσταση, βοηθάμε στο να δοθεί η χαρακτηριστική νότα της βραδιάς με συγκεκριμένες διακοσμητικές παρεμβάσεις, σε συνεργασία πάντα με το ανθοπωλείο ή τον διακοσμητή της επιλογής σας.

Tο “Βολιώτικο Τσιπουράδικο” φιλοξενεί επαγγελματικά γεύματα & δεξιώσεις υψηλών προδιαγραφών, αφού είναι επανδρωμένο κατάλληλα ώστε να καλύπτει & τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών του.

Η καλαίσθητη κατασκευή & διακόσμηση, ο τεχνικός εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό & η μουσική καθιστούν το “Βολιώτικο Τσιπουράδικο”  ιδανικό χώρο για μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή παρουσίαση.

Υπηρεσίες

Το “Βολιώτικο Τσιπουράδικο”  με την προτίμηση και την αγάπη σας παραμένει η πρώτη επιλογή για μεγάλες στιγμές.