Ο χώρος μας προσφέρεται ιδιαίτερα για γαμήλιες δεξιώσεις, αλλά και κάθε άλλο είδος δεξίωσης ή συνεστίασης. Ο γάμος σας, η βάφτιση σας, ένα επαγγελματικό γεύμα ή μια κοσμική δεξίωση γίνεται ένα αξέχαστο γεγονός με τη σφραγίδα της επιτυχίας που σας εξασφαλίζει το έμπειρο προσωπικό, αλλά και το παραδεισένιο περιβάλλον μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας και, αναλόγως με την περίσταση, σας συμβουλεύει για κάθε λεπτομέρεια της προετοιμασίας μιας επιτυχημένης δεξίωσης γάμου, βάφτισης η επαγγελματικής συνεστίασης. Συνθέτουμε μαζί σας το κατάλληλο μενού δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών, στην επαγγελματική παρουσίαση των πιάτων και φυσικά στη γεύση. Συνεργαζόμαστε με τον DJ ή την ορχήστρα που θα μας υποδείξετε για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή μουσική επένδυση της βραδιάς. Αναλόγως με την περίσταση, βοηθάμε στο να δοθεί η χαρακτηριστική νότα της βραδιάς με συγκεκριμένες διακοσμητικές παρεμβάσεις, σε συνεργασία πάντα με το ανθοπωλείο ή τον διακοσμητή της επιλογής σας.
voliotiko-tsipouradiko-photo-servicesb

Tο «Βολιώτικο Τσιπουράδικο» φιλοξενεί επαγγελματικά γεύματα και δεξιώσεις υψηλών προδιαγραφών, αφού είναι επανδρωμένο κατάλληλα ώστε να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών του. Η καλαίσθητη κατασκευή και διακόσμηση, ο τεχνικός εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό και η μουσική καθιστούν το «Βολιώτικο Τσιπουράδικο»  ιδανικό χώρο για μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή παρουσίαση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η προσεγμένη ατμόσφαιρα και η άψογη εξυπηρέτηση είναι η εγγύηση μας για την επιτυχία όλων των συνεστιάσεων σας.

Το «Βολιώτικο Τσιπουράδικο»  με την προτίμηση και την αγάπη σας παραμένει η πρώτη επιλογή για μεγάλες στιγμές.